Тімбілдинг на відстані: як підтримати команду онлайн? Як проводити ефективні онлайн-тімбілдінги?

Не можете зібрати команду для живої зустрічі через певні причини:

➡️ Хвилюєтесь за безпеку?

➡️ Не має бюджету на гуляння, але хочеться подарувати теплі емоції?

➡️ Хочете нарешті розслабитись та посміхнутись один одному?

Онлайн тімбілдінг — емоції, за які всі будуть вдячні, навіть дистанційно.

Фанове спілкування, гра з індивідуальним сценарієм далеким від поточних новин, досвідчений ведучий, надихаючий кінець вечора та вдячність кожному.

Квесторія онлайн – це не тільки професійний Zoom-простір, а і детально прописані цікаві ролі онлайн для кожного гравця, топ-ведучі з досвідом сотень онлайн-тімбілдінгів, адаптований музичний відео-супровід та дизайнерські ігрові матеріали. Щеплення цінностей команди у формі гри.

За нашими плечима безліч різноманітних замовлень не тільки для живих зустрічей, але і онлайн. Якщо ви не можете зібратись, бо працюєте з різних країн або просто хочете спробувати інший формат – ми можемо створити потрібну атмосферу для вашої команди. Розважити, підняти залученість, познайомити не знайомих або виконати іншу вашу важливу потребу вашої команди.

Тімбілдінг онлайн від Questoria може виглядати досить різноманітно. Наприклад, у 2020 році ми провели корпоратив для віддаленої команди українського офісу CHANEL. Це був початок зародження онлайнів в Україні та один з кейсів, якими ми пишаємось.

Для організації заходу була проведена масштабна робота івент-відділом, сценаристами та дизайнерами. Вечір супроводжував ведучий, запрошений cover-band, відеограф, фотограф.

Та найбільше нам запам’яталися емоції людей, коли через 15 хвилин початку заходу учасники (яких було більше 200) зрозуміли, що дивляться не запис, а живий виступ. Ось так здивування! Ну і звичайно, в кінці івенту — офіційна частина на якій в студію завітали директори та порадували своїх колег навіть дистанційно: привітаннями та подарунками.

Якщо ви не знаєте, як надихнути команду з різних куточків землі — ми допоможемо!

3 февраля 2024

Обновлено: 18 февраля 2024